slike kup hrvatke
5 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re: slike kup hrvatke
ej, neda mi se sad skidat slike sa fotića, pa ih smanjivat, pa uploadat na forum. sutra navečer ču...
ko je novi član foruma???
ko je novi član foruma???
avidi stvarno erik ce bit jer on koristi terminator a eko je da ce se registrirat
Ja sam jucer moj fotic uspio popravit jer sam ga bio sjebo rekli suu da popravak dode 900kn i ja ga sam popravio
Ja sam jucer moj fotic uspio popravit jer sam ga bio sjebo rekli suu da popravak dode 900kn i ja ga sam popravio
ajde super!!!
si riješio opremu???
ja sam danas sve svoje štapove oprao izvana i iznutra, vodilice dobro oprao i prešo sa wd-om, mašinice oprao i podmazao, 2 spremio, jednu pustio kad idem lovit, pripremio sam par novih vrhova koje moram sredit za slijedeču sezonu, i radim plan, tj. tabelu predveza koje moram napravit...
uz ove svoje kakve sad radim, uvest ču još jednu fasciklu, sa onakvima kakve ti koristiš...
tanja osnova, neki iznad udice, itd...
ovu zimu moram naučit neku novu tehniku bacanja, i uvježbat pendolu kako treba, jer ja je znam napravit samo sa olovom, ali me strah da mi bragula od prame ne zapne za štap, jer samo olovo prođe jako blizu štapa, na 10-15 cm, računamo da je bočna 40 cm, ili više... nezgodno je,ali očitop da je moguče, kad je mnogi koriste baš kad love...
i ovu zimu neču kao i druge, barem 1 mjesečno moram iči lovit, da ne izgubim filing. ono, svaki drugi vikend...
i iči ču na zadnje natjecanje koje organizira delfin u 12. mjesecu. božični kup, ali to je samo za članove kluba. svi love u seniorskoj konkurenciji, tj. nema kategorija, svi protiv svih... prošle godine sam bio 4. i to samo zato jer nisam ni znao da če bit kup(prošle godine je bio 1. kup) i nisam imao ni prama, nisam uzeo surf štap, a vani, na 150 m su bili arbuni i veliki knezi, a ja nisam imao surf štap, a ni prame za surf pa mi je osnova 0.22 i 0.25 pucala sa 80 i 100 grama olova.....
ove godine bi trebao kup biti na istom terenu, i imam surf prame i surf štap, i mislim da ču ih oderat, tj. nadam se, jedino me patrik moze dobit!
si riješio opremu???
ja sam danas sve svoje štapove oprao izvana i iznutra, vodilice dobro oprao i prešo sa wd-om, mašinice oprao i podmazao, 2 spremio, jednu pustio kad idem lovit, pripremio sam par novih vrhova koje moram sredit za slijedeču sezonu, i radim plan, tj. tabelu predveza koje moram napravit...
uz ove svoje kakve sad radim, uvest ču još jednu fasciklu, sa onakvima kakve ti koristiš...
tanja osnova, neki iznad udice, itd...
ovu zimu moram naučit neku novu tehniku bacanja, i uvježbat pendolu kako treba, jer ja je znam napravit samo sa olovom, ali me strah da mi bragula od prame ne zapne za štap, jer samo olovo prođe jako blizu štapa, na 10-15 cm, računamo da je bočna 40 cm, ili više... nezgodno je,ali očitop da je moguče, kad je mnogi koriste baš kad love...
i ovu zimu neču kao i druge, barem 1 mjesečno moram iči lovit, da ne izgubim filing. ono, svaki drugi vikend...
i iči ču na zadnje natjecanje koje organizira delfin u 12. mjesecu. božični kup, ali to je samo za članove kluba. svi love u seniorskoj konkurenciji, tj. nema kategorija, svi protiv svih... prošle godine sam bio 4. i to samo zato jer nisam ni znao da če bit kup(prošle godine je bio 1. kup) i nisam imao ni prama, nisam uzeo surf štap, a vani, na 150 m su bili arbuni i veliki knezi, a ja nisam imao surf štap, a ni prame za surf pa mi je osnova 0.22 i 0.25 pucala sa 80 i 100 grama olova.....
ove godine bi trebao kup biti na istom terenu, i imam surf prame i surf štap, i mislim da ču ih oderat, tj. nadam se, jedino me patrik moze dobit!
Zadnja promjena: ; sri pro 05, 2007 12:20 am; ukupno mijenjano 1 put.
ja sam neki dan ucio pendulu i prvo sam baco olova od 20 i nakraju od 150 i vidi se velika razlika od obicnog bacanja ali jos nisam nna penduli precizan
ja sam precizan, ali nemogu bacit lijepo, preko glave, nego me uvijek vuče kad zamahnem , da zamahnem postrani, a to me nervira, to jedino moram ispravit, i oslobodit se ono straha koji me koči da zamahnem koliko mogu, jer me malo strah za štap, da ne odu u k....
sa telegladiatorom ne bi trebalo bit problema. 150 grama i deri...
jedino neznam koji da shock leader stavim. discovery 0.40 če pucat, moždas da maznem onu fintu od marfana i patrika, i da stavim konac 0.30, možda bi bilo bolje, ali je onda cijelo optewrečenje, tj. šok kad zamahneš na štapu, i mogo bi štap iči u k.. ako je najlon on se isteže i ublaži trzaj... bo, morat ču prtobat, pa ču vidit...
sa telegladiatorom ne bi trebalo bit problema. 150 grama i deri...
jedino neznam koji da shock leader stavim. discovery 0.40 če pucat, moždas da maznem onu fintu od marfana i patrika, i da stavim konac 0.30, možda bi bilo bolje, ali je onda cijelo optewrečenje, tj. šok kad zamahneš na štapu, i mogo bi štap iči u k.. ako je najlon on se isteže i ublaži trzaj... bo, morat ču prtobat, pa ču vidit...
da konac stavi jer 0.40 je predebelo...nemoj se na kup obazirat jer svi tamo dodu samo da dodu niko se ne trudi...
ajde Ivan!događa se da popušiš,
znam koliko ti je bilo stalo,i koliko si ciljao na krku,ali sve je to dio igre,
žao mi da si završio toliko iza,jer znam da si jak za popizdit,
isto tako mali parencan je završio 11.,
uvijek kad lovimo s barke oderem ga ko zeca,
i šta bi ja tu trebao reći?
mali je imao šupak od Murtera gdje je imao bez dvojbi naj lakše barke,a bogami i na Krku,gdje je tukao Pjera 1. dan jer je lovio na 4-kama koje sam mu bio dao u petak,
bit će bolje,samo kuraja
znam koliko ti je bilo stalo,i koliko si ciljao na krku,ali sve je to dio igre,
žao mi da si završio toliko iza,jer znam da si jak za popizdit,
isto tako mali parencan je završio 11.,
uvijek kad lovimo s barke oderem ga ko zeca,
i šta bi ja tu trebao reći?
mali je imao šupak od Murtera gdje je imao bez dvojbi naj lakše barke,a bogami i na Krku,gdje je tukao Pjera 1. dan jer je lovio na 4-kama koje sam mu bio dao u petak,
bit će bolje,samo kuraja
Mateo- Broj postova : 193
Registration date : 30.10.2007
majooo...
nemnoj fantazirat popić.....
jebote...
ja i martin smo tukli vrbata...a šta se tiče murtera imo sam mali šupak...
ali ja sam imo 3 ribe manje nego daria..a bila mi je nositeljica,
a drugi dan sam imo ribu više od garbatija,jedino ga je spasio onaj pauk od 470g...
a ti si imo po 20 riba manje nego nositelj.
idemo sada s barke pa čemo vidit ko če koga oderat...zadnji put smo bili prije godinu dana... ...kad očeš idemo....i to ja ču lovit...sa terminetor 3....a ne sa miurom!
jebote...
ja i martin smo tukli vrbata...a šta se tiče murtera imo sam mali šupak...
ali ja sam imo 3 ribe manje nego daria..a bila mi je nositeljica,
a drugi dan sam imo ribu više od garbatija,jedino ga je spasio onaj pauk od 470g...
a ti si imo po 20 riba manje nego nositelj.
idemo sada s barke pa čemo vidit ko če koga oderat...zadnji put smo bili prije godinu dana... ...kad očeš idemo....i to ja ču lovit...sa terminetor 3....a ne sa miurom!
oradelaboy- Broj postova : 86
Registration date : 03.12.2007
udice???
a šta se tiče četvorki...tako reč nisam nih ni koristio...
ako ništa drugo,na murteru si mogo tuč Sinkivića,jer ako sam ga ja tuko dva puta...onda se ga mogo i ti...
ako ništa drugo,na murteru si mogo tuč Sinkivića,jer ako sam ga ja tuko dva puta...onda se ga mogo i ti...
nemam se namjeru svađati ni ovdje ni uopće,
sinković me tuko na murteru,jer je naša ribone u prvih 2 i pol sata,tj. dok nismo došli na onu rupu od 50 m duboku,
na kraju je bilo samo mislim da je bilo 80 dag razlike,
ne možeš uspoređivat dariju i edia,
kao mi garbattija i budanovića.
sad kad idem van me čisto boli k**** ko ću imat 3 ili 7 kg ribe,
jer idem se zajebavat i lovit jer mi je ljepo,bez neuroza,a natjecanje je natjecanje,
opet se ne zamaram pre više,
bit će šta će bit,
sinković me tuko na murteru,jer je naša ribone u prvih 2 i pol sata,tj. dok nismo došli na onu rupu od 50 m duboku,
na kraju je bilo samo mislim da je bilo 80 dag razlike,
ne možeš uspoređivat dariju i edia,
kao mi garbattija i budanovića.
sad kad idem van me čisto boli k**** ko ću imat 3 ili 7 kg ribe,
jer idem se zajebavat i lovit jer mi je ljepo,bez neuroza,a natjecanje je natjecanje,
opet se ne zamaram pre više,
bit će šta će bit,
majooo...
pa niti ja se ne želim svađat....
samo ti kažem kako je bilo....
jer mi ide na kurac kad neko sere da sam imo šupak...to mi niko ne kaže osim mene...a šta se tiče krka...ja nisam imo niti malo slabe barke...
samo ti kažem kako je bilo....
jer mi ide na kurac kad neko sere da sam imo šupak...to mi niko ne kaže osim mene...a šta se tiče krka...ja nisam imo niti malo slabe barke...
gotova diskusija,
ćemo u subotu z jutra van?
ćemo u subotu z jutra van?
majooo...
neznam za subotu...
ali ja gren sigurno u nedelju ujutro,jedno 5 sati odraditi...
sa terminator 3.čemo se još dogovorit...sad sam kupio barku...pa moremo pojt kad češ...
ali ja gren sigurno u nedelju ujutro,jedno 5 sati odraditi...
sa terminator 3.čemo se još dogovorit...sad sam kupio barku...pa moremo pojt kad češ...
majooo...
jbg...došlo je do nekog problema...
pa jbg...dobio sam 3...da je probam..ako mi bude paho...ču ga uzet...
štap kao štap,nije loš...al jbg...vidit čemo kako ču lovit s njim...a ako očeš možda imam jedan terminator 2...(mislim mogu ga nač)ali traži 1000Kn...za njega,ali je polovan 2 puta lovljeno s njim.
sada ako očeš ču se raspitat...
pa jbg...dobio sam 3...da je probam..ako mi bude paho...ču ga uzet...
štap kao štap,nije loš...al jbg...vidit čemo kako ču lovit s njim...a ako očeš možda imam jedan terminator 2...(mislim mogu ga nač)ali traži 1000Kn...za njega,ali je polovan 2 puta lovljeno s njim.
sada ako očeš ču se raspitat...
dečki, dobio sam info iz prve ruke, tj. direkt od tubertinija.
ovaj novi štap za barku, koji ja imam talaxa, je skoro identičan terminatoru 2.
to mi je reko tip koji je jako često kod njih u tvornici, i zna o čemu priča!
dođu oko 2 i pol soma kn, trebalo bi pogledat, moguče da su stvarnio identični, treba izmjerit dužine sekcija, i sa šublerom debljinu stijenki sekcija, pa čemo vidit!
moguče da su nešto promjenili, ali trebalo bi biti istina to što mi je reko!
ovaj novi štap za barku, koji ja imam talaxa, je skoro identičan terminatoru 2.
to mi je reko tip koji je jako često kod njih u tvornici, i zna o čemu priča!
dođu oko 2 i pol soma kn, trebalo bi pogledat, moguče da su stvarnio identični, treba izmjerit dužine sekcija, i sa šublerom debljinu stijenki sekcija, pa čemo vidit!
moguče da su nešto promjenili, ali trebalo bi biti istina to što mi je reko!
majooo...
Misliš...treba se raspitati još malo...
ima ko taj štap???da ga pitamo...
ima ko taj štap???da ga pitamo...
taj tip ima terminator 2, 3, deep blue i F1, po meni 4 najbolja štapa za sa barke...
i probao je talaxu, i malo je uspoređivao i skužio je da su jako slični, i onda ih je pitao, i valjda je saznao da su to ustvari skoro isti štapovi.
normalno neke stvari su sigurno promjenjene, ali ja vjerujem-na bolje!
i probao je talaxu, i malo je uspoređivao i skužio je da su jako slični, i onda ih je pitao, i valjda je saznao da su to ustvari skoro isti štapovi.
normalno neke stvari su sigurno promjenjene, ali ja vjerujem-na bolje!
majooo...
a gle...ovisi kako kome leži štap...
svi kukaju za moju miuru...
pa sam pola njima pokvario planove...
svi kukaju za moju miuru...
pa sam pola njima pokvario planove...
šta sa miurom?
miura je za mene the best štap koji postoji. šteta što ne postoji još i jedna jača verzija do 180-200 grama, baš za velika olova, za hard surf! jer je do 140 grama, i neču riskirat sa više od 120 grama na nju! mada s njom najbolje bacam sa 80-100 grama, ne više!
a i sa barke sam s njom lovio, i super je. malo ručka zajebava, ali dobro protivnicima izubijaš bubrege, i to je to, još bolje za tebe!
uostalom ja sam sa surf štapom lovio 2 godine sa barke, dok ove godine nisam kupio talaxu, i to tek u 9 mjesecu, i koristio je na mž i drž
a na kraju sam skužio da sam prošle godine daleko bolje rezulčtate postigo sa starim štapom za surf od 3.20 m, nego sa talaxom-za barku...
miura je za mene the best štap koji postoji. šteta što ne postoji još i jedna jača verzija do 180-200 grama, baš za velika olova, za hard surf! jer je do 140 grama, i neču riskirat sa više od 120 grama na nju! mada s njom najbolje bacam sa 80-100 grama, ne više!
a i sa barke sam s njom lovio, i super je. malo ručka zajebava, ali dobro protivnicima izubijaš bubrege, i to je to, još bolje za tebe!
uostalom ja sam sa surf štapom lovio 2 godine sa barke, dok ove godine nisam kupio talaxu, i to tek u 9 mjesecu, i koristio je na mž i drž
a na kraju sam skužio da sam prošle godine daleko bolje rezulčtate postigo sa starim štapom za surf od 3.20 m, nego sa talaxom-za barku...
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.