Udice
2 posters
Udice
E ja sad doso iz umaga bio sam vidit za udice jer mi zafalilo i naso sam sasame ali ne yamame nego sasame sode slicne su ko i one druge samo malo deblje vece i imaju nesto veci gamb...pa sam ih uzeo da probam...je neko to probo???
Re: Udice
probao!
jaka udica za popizdit, ali debela i teška, i nakon jednog lova sam odustao. ješka se ne ponaša prirodno, jer je udica teška. i nije baš za pedoća. bolja je lagana tanka udica.
ali se kladim da na tu udicu, ako imaš jaki najlon možeš ribu od kile čupat pun gas, i neče se izravnat...
ja sam danas imao cijeli plan kako doči do nekih udica.
pazi ovo!
noni mi je bilo loše(radi u italiji), i rekla je da če doči doma, da nemože(trebala je doči tek u utorak) više tako biti preko. a ja baš prekjučer ostao bez udica. ovih sasame br. 6. to su mi najboljei najdraže udice, i veču večinu predveza imam sa njima.
i sreča u nesreči, ja joj javim da zove pesca&pesca, i pita ako imaju udice. ona nazvala i imaju.
i kupila mi, i danas donesla 5 paketa... fala bogu, da ne, bio bi lud bez tih udica. ima puno dobrih udica(tsuyoi, tubertini, itd) ali sasame je sasame!!!
i sad ču do 2-3 ujutro napravit predveze sa tim udicama. jer sa drugim udicama imam, ali sasame je sasame!!!
jaka udica za popizdit, ali debela i teška, i nakon jednog lova sam odustao. ješka se ne ponaša prirodno, jer je udica teška. i nije baš za pedoća. bolja je lagana tanka udica.
ali se kladim da na tu udicu, ako imaš jaki najlon možeš ribu od kile čupat pun gas, i neče se izravnat...
ja sam danas imao cijeli plan kako doči do nekih udica.
pazi ovo!
noni mi je bilo loše(radi u italiji), i rekla je da če doči doma, da nemože(trebala je doči tek u utorak) više tako biti preko. a ja baš prekjučer ostao bez udica. ovih sasame br. 6. to su mi najboljei najdraže udice, i veču večinu predveza imam sa njima.
i sreča u nesreči, ja joj javim da zove pesca&pesca, i pita ako imaju udice. ona nazvala i imaju.
i kupila mi, i danas donesla 5 paketa... fala bogu, da ne, bio bi lud bez tih udica. ima puno dobrih udica(tsuyoi, tubertini, itd) ali sasame je sasame!!!
i sad ču do 2-3 ujutro napravit predveze sa tim udicama. jer sa drugim udicama imam, ali sasame je sasame!!!
hehe..ja te sasame nigdje nemogu nac one prave evo sad smo mi u trtu narucili pa bi vlda trebale doc ili su vec dosle pa zato su ih imali...juppi sutra na krk kad vi krecete ja jos neznam nis...
ja nije bas da sam spremio sve ali gotovo sve sadskupljam stvari po kuci i bacam u skatulu...
ako sam dobro shvatio, negdje oko 2 i pol, 3. šta, ima sat i pol, maxsimalno 2 do krka. dok se smjestimo, i onda verifikacija.
skupa čemo molit boga da dobijemo teu, pa da vidimo ko če imat više sreče, veči culo!
kad saznaš kad krečete, javi, pa se možda nađemo na vratima jadrana!!!
di čete biti??? u hotelu, ili???
hotel nema grijanje. znači, ako bude bura, ili zima, smrznut čete se ko pičke u hotelu. mi smo u apartmanu. sa grijanjem!
skupa čemo molit boga da dobijemo teu, pa da vidimo ko če imat više sreče, veči culo!
kad saznaš kad krečete, javi, pa se možda nađemo na vratima jadrana!!!
di čete biti??? u hotelu, ili???
hotel nema grijanje. znači, ako bude bura, ili zima, smrznut čete se ko pičke u hotelu. mi smo u apartmanu. sa grijanjem!
Zadnja promjena: ; ned sij 13, 2008 11:40 pm; ukupno mijenjano 1 put.
3 sam dovršio.
evo me još malo, pa onda ču ištekakt komp, i još napravit 10 komada!
patrik mi reko da čemo sutra tamo skupa vezat, ali mi se neda. rađe ču sad!!!
imam dobru temu!!!
u sljedečem postu češ skužit više!!!
evo me još malo, pa onda ču ištekakt komp, i još napravit 10 komada!
patrik mi reko da čemo sutra tamo skupa vezat, ali mi se neda. rađe ču sad!!!
imam dobru temu!!!
u sljedečem postu češ skužit više!!!
gle sta se tice vrbata ja sam ga ove godine s obale i barke odero za duplo stipcevica sam isto jednom bio odero sasu isto u umagu a i teu na kupu tako da nista nije nemoguce...
vrbata 1 s barke i 1 s obale teu na kupu hrvatske prosle godine sasu ove godine neznam di ali s barke aovog stipcevica s obale on je imo 30 ja 54 ...
meni se čini da če daleko najteže biti dobit stolfu..
prošle godine je bio prvak hrvatske iz barke, i jako dobro lovi, a i na domačem je terenu...
znaš ti šta to znači...
ove ostale sve možeš dobit, samo se moraju neke sitnice poklopit...
prošle godine je bio prvak hrvatske iz barke, i jako dobro lovi, a i na domačem je terenu...
znaš ti šta to znači...
ove ostale sve možeš dobit, samo se moraju neke sitnice poklopit...
meni je glavn cilj drzavnog da spojim 2 dana skupa kako spada jer s obale sam bio 1 dan 1 a drugi 4 a sad s barke ista stvar 1 dan 1 a 2 dan 4....
kolega, ja ču te sad pozdravit, idem dovršit te predveze, još nekih sat, sat i pol, i onda spavat! sutra moram ujutro na faks, i onda va krk!!!
jedva čekam subotu ujutro, nema veze koga dobijem u barku, jedva čekam da počnem lovit.
pozdrav, uživaj!!
jedva čekam subotu ujutro, nema veze koga dobijem u barku, jedva čekam da počnem lovit.
pozdrav, uživaj!!
Zadnja promjena: ; ned sij 13, 2008 11:45 pm; ukupno mijenjano 1 put.